260
Daca nu stiti ce aperitiv sa pregatiti anul acesta pentru cina de Sfântul Valentin, iată o idee. Acest tarte aperitiv pot fi servite alături de un vin alb demi-sec sau demi-dulce și sunt atât de sățioase încât puteți trece direct la desert.
INGREDIENTE
- 400 g aluat, dezghetat
50 ml sos pesto
200 g branza halloumi, taiata fasii
150 g rosii cherry, taiate pe jumatate
sare si piper negru proaspat macinat
busuioc pentru decor
Mod de preparare
Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Desfaceti aluatul usor pe o suprafata tapetata cu faina si taiati 6 inimioare, folosind o forma speciala sau cu un cutit. Aranjati inimioarele pe o tava unsa cu unt si intindeti putin pesto pe fiecare. Impartiti rosiile si branza pe inimioarele de aluat si asezonati cu sare si piper. Coaceti pentru 20 de minute sau pana cand sunt gata. Garnisiti cu busuioc si serviti cu salata verde.