Home » Supe și ciorbe » Supă de gulii cu perișoare

Supă de gulii cu perișoare

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 301 vizualizari 1 minute timp estimat

Le-ai folosit in salate crocante, dar ce spui de o delicioasa supă de gulii?

INGREDIENTE:

1l supă de pui

1 ceapă

2 linguri cu unt

2 fire de țelină

nucșoară

sare

piper alb

 

Pentru perișoare:

200 g carne tocată de vițel

1 ou

½ legătură de pătrunjel

½ linguriță de coajă de lămâie

pesmet

sare

piper alb

1. Într-un castron, amestecă bine carnea cu oul, pătrunjel, sare, piper și coajă de lămâie. Leagă compoziția cu puțin pesmet. Din compoziția astfel obținută modelează perișoarele și fierbe-le în apă cu un praf de sare.

2. Între timp, călește ceapa în untul topit. Adaugă guliile curățate și tăiate în cubulețe. Presară un praf de sare, piper și nucșoară. Lasă-le să se înăbușe puțin, după care stinge cu supa de pui.

3. Adaugă perișoarele și lasă să dea în câteva clocote. La final, aromatizează cu frunzele de țelină tocate.

Credit foto: Photoland/Profimedia

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro