218
Bucură-te de o supă caldă și bogată în vitamine pentru un prânz complet și nutritiv.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 1 lingură ulei măsline
- 1 cățel de usturoi, feliat
- 500 d dovlecei, tăiați cuburi
- 200 g mazăre
- 400 g fasole la conservă (scursă și clătită)
- 1 l stoc legume
- 2 linguri sos pesto
Modalitate de preparare:
- Se încălzește uleiul într-o cratiță mare.
- Gătiți usturoiul timp de câteva secunde, apoi adăugați dovleceii și lăsați să fiarbă timp de 3 minute, până când încep să se înmoaie.
- Se adaugă mazărea și fasolea cannellini, se toarnă stocul fierbinte și se fierbe timp de încă 3 min.
- Se amestecă pesto prin supă cu unele condimente după gust, apoi se repartizează supa în boluri și se servește cu pâine prăjită.
Credit Foto: 123RF