Home » Aperitive, salate, sosuri » Sos de hrean

Sos de hrean

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 230 vizualizari 2 minute timp estimat

1.Dă hreanul pe răzătoarea mică și pune-l într-un castronel (nemetalic).

2.Presară deasupra o linguriță rasă cu zahăr tos și un praf de sare. Amestecă și acoperă pentru 30 de minute.

3.Încorporează smântâna (sau iaurt grececesc ori maioneza de post), amestecă și pune într-un borcan închis ermetic.

4.Sosul de hrean este delicios cu pește la grătar, dar și peste o salată de cartofi de post.

 

Sos picant

Poza principala

sos_de_hrean_mic.jpg

2 rădăcini de hrean

300 g smântână (sau iaurt grecesc)

zahăr

sare

 

Maioneza de post cu muștar

Sosul de hrean este un deliciu sanatos si foarte usor de pregatit.
Numar de portii
4-6

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro