Home » Mâncăruri » Scoici Saint Jacques la tigaie cu limeta si coriandru

Scoici Saint Jacques la tigaie cu limeta si coriandru

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 186 vizualizari 1 minute timp estimat
  1. Frigeți scoicile în tigaie până devin aurii, pentru aproximativ 1 minut.
  2. Întoarceți-le și presărați deasupra usturoi și ardei iute roșu.
  3. Gătiți pentru încă 1 minut.
  4. Stoarceți deasupra sucul de limetă și serviți cu coriandru tocat.
  5. Asezonați după gust cu sare și piper.

Credit Foto: 123RF

Poza principala

scoici_saint_jacques_la_tigaie_cu_limeta.jpg

  • 6-8 scoici Saint Jacques
  • 1 lingură ulei măsline
  • 2 căței usturoi tocați
  • 1 lingură ardei iute roșu, tocat
  • sucul de la 1/2 limetă
  • coriandru tocat
  • sare
  • piper măcinat
Pentru un apritiv extrem de rapid și sănătos, vă recomandăm cu căldură scoici la tigaie cu limetă și coriandru.
Numar de portii
2

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro