Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de varză roșie murată

Salată de varză roșie murată

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 375 vizualizari 2 minute timp estimat

1. Curăță varza de primele foi și toac-o mărunt. Pune-o într-un vas cu gura larg deschisă, presară deasupra 2 linguri cu sare și “frământ-o” ușor și pune-o apoi într-o sită, la scurs.

2. Pune pe foc apa cu oțetul, zahărul, boabele de piper și restul de sare și lasă să dea un clocot. Între timp, umple borcanele pregătite cu varza tăiată.

3. Toarnă deasupra lichidul fierbinte, sigilează și dă la rece.

 

Salata de varza rosie

Poza principala

salata_mica.jpg

3 bucati de varza rosie

500 ml oțet

2 l apă

6 linguri cu sare grunjoasă

3 linguri cu zahăr

1 lingură cu piper boabe

 

Morcovi murați

Lângă o friptură rumenă ori lângă o simplă, dar delicioasă mâncare de post de cartofi, salata de varză roșie murată este o garnitură ideală.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro