Home » Aperitive, salate, sosuri » Salată de cartofi dulci și dovleac

Salată de cartofi dulci și dovleac

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 201 vizualizari 1 minute timp estimat

Încearcă o salată sățioasă pentru prânzul la birou, cină sau când ți-e poftă și de altceva în afară de banalii cartofi prăjiți.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 6

Ingrediente:

  • 1,2 kg cartofi dulci, tăiați în bucăți și curățați de coajă
  • 2-3 felii dovleac
  • o felie de brânză de capră
  • semințe de rodie
  • 1 lingură ulei măsline

Pentru dressing:

  • 2 cepe albe, fin tocate
  • 4 fire ceapă verde, fin tocate
  • 1 mână mică de chivas, fin tocată
  • 5 linguri oțet sherry
  • 2 linguri ulei măsline
  • 2 linguri miere de albine

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește cuptorul la 200 ° C.
  2. Amestecați bucățile de cartofi și dovleacul cu ulei de măsline și aranjați-i într-o tavă de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
  3. Coaceți timp de 30 – 35 de minute până când se înmoaie și devin aurii.
  4. Se lasă la răcit la temperatura camerei.
  5. Amestecați toate ingredientele pentru dressing și stropiți cartofii și dovleacul scoși din cuptor. Adăugați brânza și semințele de rodie.

Credit Foto: Pixabay

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro