1. Taie ceapa mărunt și călește- o în ulei. Adaugă cartoful tăiat cubuleţe.
2. După ce au prins o crustă crocantă, pune dovlecelul și ardeii grași tăiaţi potrivit de mari.
3. Lasă pe foc să se înăbușe și potrivește gustul de sare și piper.
4. La final, aromatizează salata de legume cu puţin cimbru. Servește salata cât este caldă, stropită cu puţină zeamă de lămâie.
Salată caldă cu orez și morcovi
1 dovlecel
2 ardei graşi
1 cartofi
1 ceapa
1 crenguţă de cimbru
2 linguriţe cu zeamă de lămâie
ulei de măsline
sare
1 comentariu
[…] este la ei masa principala. O masa tipica incepe cu o serie de salate reci sau salate calde, urmeaza o portie medie de cuscus cu carne (vita de obicei, oaie mai rar) si legume sau o supa din […]