Home » Mâncăruri » Paste primăvăratice cu kale

Paste primăvăratice cu kale

Autor: Diana Colcer
1 comentariu 200 vizualizari 1 minute timp estimat

Farfurie cu gust în doar 20 de minute.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 400 g penne
  • 200 g kale
  • 100 g bacon
  • 1 ceapă roșie fin feliată
  • 100 g brânză de capră
  • parmezan (opțional)

Modalitate de preparare:

  1. Se fierb pastele în apă sărată conform indicațiilor de pe cutie iar în ultimele 2 minute adăugați varza kale.
  2. Scurgeți de excesul de apă păstrând câteva linguri în cazul în care mai este nevoie.
  3. Prăjiți baconul până se rumenește ușor.
  4. Scoateți baconul din tigaie, curățați excesul de grăsime și adăugați ceapa.
  5. Prăjiți-o timp de 2-3 minute.
  6. Adăugați pastele și varza kale în tigaie.
  7. Adăugați tot acum și apa păstrată de la paste.
  8. Completați cu baconul și brânza de capră.
  9. Amestecați și distribuiți în boluri.
  10. Presărați parmezan pe deasupra dacă doriți.

Credit Foto: 123RF

1 comentariu

Paste cu brânză albastră și nuci 8 ianuarie 2024 - 9:03 am

[…] pastele la fiert și gătiți-le conform indicațiilor de pe […]

Raspunde

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro