200
Farfurie cu gust în doar 20 de minute.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 400 g penne
- 200 g kale
- 100 g bacon
- 1 ceapă roșie fin feliată
- 100 g brânză de capră
- parmezan (opțional)
Modalitate de preparare:
- Se fierb pastele în apă sărată conform indicațiilor de pe cutie iar în ultimele 2 minute adăugați varza kale.
- Scurgeți de excesul de apă păstrând câteva linguri în cazul în care mai este nevoie.
- Prăjiți baconul până se rumenește ușor.
- Scoateți baconul din tigaie, curățați excesul de grăsime și adăugați ceapa.
- Prăjiți-o timp de 2-3 minute.
- Adăugați pastele și varza kale în tigaie.
- Adăugați tot acum și apa păstrată de la paste.
- Completați cu baconul și brânza de capră.
- Amestecați și distribuiți în boluri.
- Presărați parmezan pe deasupra dacă doriți.
Credit Foto: 123RF
1 comentariu
[…] pastele la fiert și gătiți-le conform indicațiilor de pe […]