Home » Vegetarian & vegan » Paste cu brânză albastră și nuci

Paste cu brânză albastră și nuci

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 217 vizualizari 2 minute timp estimat

Aceste paste cu brânză albastră și nuci sunt un deliciu, o rețetă pe cât de simplă, pe atât de bună!

Ingrediente (4 porții)

  • 400 g paste tip penne
  • 25 g unt
  • 1 ceapă tăiată felii subțiri
  • 1 cățel de usturoi zdrobit
  • 1 lingură salvie proaspătă, tocată
  • 100 g brânză cu mucegai albastru
  • 1 mână nuci tocate, prăjite

Mod de preparare

  1. Puneți pastele la fiert și gătiți-le conform indicațiilor de pe ambalaj.
  2. Separat, topiți untul într-o cratiță și căliți ceapa până devine ușor aurie.
  3. Adăugați usturoiul și salvia și mențineți pe foc pentru încă 2 minute.
  4. Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc.
  5. Scurgeți pastele, păstrând o cantitate de lichid într-o cană.
  6. Amestecați pastele cu ceapa și brânza tăiată cuburi peste care adăugați 2 linguri din apa în care au fiert pastele..
  7. Serviți fiecare porție de paste cu brânză parmezan, nuci tocate și prăjite, presărate pe loc.

Sursă foto: 123RF

 
 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro