Îți propunem o combinație foarte interesantă. Rețeta este pentru 1 porție și o faci în doar 40 de minute. Poftă bună!
INGREDIENTE
4 ouă
100 g jambon slab
100 g salam sau șuncă
4 linguri sos de roșii
1 fir de sparanghel
2 linguri ulei
1 cățel de usturoi
1 ceapă
4 linguri mazăre fiartă
Sare, piper
MOD DE PREPARARE
1. Tai salamul și jambonul cubulețe, le amesteci cu ceapa și usturoiul tocate mărunt și le călești împreună 5-6 minute.
2. Adaugi apoi boabele de mazăre fierte separat, sosul de roșii și continui călirea încă 5-6 minute.
3. Torni amestecul într-o tavă termorezistentă, adaugi sparanghelul rupt bucățele, îl condimentezi cu sare și piper după gust, iar deasupra spargi ouăle. Dai tava la cuptor circa 5-10 minute, până se încheagă albușurile. Servești mâncarea imediat.
Găsești mai multe rețete de mâncăruri delicioase în revista #Practic în Bucătărie! Prima ediție din 2025 este acum în magazinele de presă!
O poți procura și online de pe publisol.ro, în ediție digitală sau ediție tipărită.
Sursă foto: arhiva #Practic în Bucătărie, 123rf.com