Home » Mâncăruri » Mazăre cu jambon și ou

Mazăre cu jambon și ou

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 18 vizualizari 3 minute timp estimat

Îți propunem o combinație foarte interesantă. Rețeta este pentru 1 porție și o faci în doar 40 de minute. Poftă bună!

INGREDIENTE

4 ouă
100 g jambon slab
100 g salam sau șuncă
4 linguri sos de roșii
1 fir de sparanghel
2 linguri ulei
1 cățel de usturoi
1 ceapă
4 linguri mazăre fiartă
Sare, piper

 

 

 

 

 

 

 

MOD DE PREPARARE

1. Tai salamul și jambonul cubulețe, le amesteci cu ceapa și usturoiul tocate mărunt și le călești împreună 5-6 minute.

2. Adaugi apoi boabele de mazăre fierte separat, sosul de roșii și continui călirea încă 5-6 minute.

3. Torni amestecul într-o tavă termorezistentă, adaugi sparanghelul rupt bucățele, îl condimentezi cu sare și piper după gust, iar deasupra spargi ouăle. Dai tava la cuptor circa 5-10 minute, până se încheagă albușurile. Servești mâncarea imediat.

 

 

 

Găsești mai multe rețete de mâncăruri delicioase în revista #Practic în Bucătărie! Prima ediție din 2025 este acum în magazinele de presă!
O poți procura și online de pe publisol.ro, în ediție digitală sau ediție tipărită.

 

Sursă foto: arhiva #Practic în Bucătărie, 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro