Secretul celei mai bune fripturi din lume este această marinada pentru carne
Vedeta mesei de Crăciun sau Revelion este, fără îndoială, friptura. De pui, de porc, curcan sau poate chiar vânat ori pește, carnea este momentul culminant al ospățului de Sărbătoare. Și nu vei simți decât emoții pozitive legat de acest fel de mâncare, pentru că marinada pentru carne pe care ți-o propunem îi va face pe oaspeți să mai ceară o porție.
Dificultate: ușor |
Timp de preparare: rapid |
Ingrediente: |
|
Modalitate de preparare:
- Amestecați cu telul toate ingredientele pentru a se combina foarte bine.
- Păstrați amestecul la frigider timp de 1 zi.
- Distribuiți amestecul obținut pe carne și lăsați la marinat câteva ore sau peste noapte.
Carnea sau peștele au alt gust dacă le lași la marinat câteva ore cu acest amestec exploziv de marinada pentru carne. Este o combinație indicată și pentru carnea de miel.
CITEȘTE ȘI: Ce mai gustoasă friptură de Crăciun
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
1 comentariu
[…] Marinadă pentru carne cu ierburi aromatice și usturoi […]