Home » Mâncăruri » Mâncare de ceapă cu carne de vițel

Mâncare de ceapă cu carne de vițel

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 25 vizualizari 3 minute timp estimat

Prepară o rețetă delicioasă din Ardeal! Ingredientele sunt pentru 6 porții, iar timpul de preparare este aproximativ 1 oră și 30 de minute.

INGREDIENTE

500 g carne de vițel
7 legături ceapă verde
1 lingură făină
Foi de dafin
Piper boabe
Sare
Ulei
1 linguriță condiment din legume uscate

MOD DE PREPARARE

1. Cureți și speli bine carnea, o tai bucăți mici și o pui la fiert în apă cu puțin condiment din legume uscate. Lași să fiarbă timp de 1 oră, îndepărtând din timp în timp spuma care formează la suprafață.

2. Ceapa curățată și tăiată mărunt o călești în ulei, iar când s-a înmuiat adaugi carnea fiartă și apă cât să le acopere.
Pui și piper, foi de dafin, după gust, făina amestecată separat cu puțin sos și lași să fiarbă încă 30 de minute sau mai mult, după caz, până când carnea este bine înmuiată.

SFAT: Din zeama rămasă de la fiertul cărnii poți pregăti o supă gustoasă.
De asemenea, poți înlocui ceapa verde cu praz mai tânăr sau cu arpagic.

 

Descoperă mai multe rețete de preparate culinare și de băuturi răcoritoare în revista #Practic în Bucătărie! O găsești în magazinele de presă sau o poți comanda în format print aici și în format digital aici.

Sursă foto: 123rf.com

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro