Home » Aperitive, salate, sosuri » Maioneză de post cu cartofi

Maioneză de post cu cartofi

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 349 vizualizari 2 minute timp estimat

1. Curăță cartofii (sau țelina) și fierbe-i în apă cu sare. Când furculița pătrunde ușor în legume, scurge-i de apă și lasă-i să se răcorească.

2. Trece-i printr-o sită fină și pune într-un castron piureul fin. 

3. Adaugă muștarul și o lingură cu ulei, amestecând ușor cu o lingură de lemn. Dacă este cazul, mai adaugă ulei, treptat, până se leagă și capătă consistența unei maioneze.

4. Presară sare și piper după gust și zeamă de lămâie.

 

Maioneza de post cu muștar

Poza principala

maioneza_2_mica.jpg

2-3 cartofi (1 țelină mare)

1 lingură cu muștar

zeamă de lămâie

sare

piper

ulei

 

Sos picant

Îmbogățește gustul salatelor cu o delicioasă maioneză de post cu cartofi!
Numar de portii
4

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro