Home » Mâncăruri » Fileuri de peste in crusta de seminte

Fileuri de peste in crusta de seminte

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 359 vizualizari 2 minute timp estimat

1. Încinge uleiul într-o tigaie mai adâncă. Pune usturoiul feliat și lasă-l cât se aurește și parfumează grăsimea, apoi scoate-l.

2. Adaugă pesmetul, alunele și semințele de floarea-soarelui zdrobite și semințele de susan. Amestecă să nu se ardă și ține pe foc doar până amestecul capătă o culoare aurie.

3. Dă deoparte, pune pătrunjelul verde tocat mărunt, sare și piper după gust.

4. Așază într-o tavă unsă cu puțin ulei fileurile de cod, presară deasupra sare și piper, zeamă de lămâie după gust și pune pe fiecare bucată de pește amestecul de pesmet și semințe.

5. Așază în tavă, pe lângă fileuri, roșiile cherry și dă la cuptor 20-25 de minute. Servește imediat.

 

Peste fructat

Poza principala

peste_mic.jpg

4 fileuri de peste (cod, dorada,macrou, crap)

300 g roșii cherry

2 linguri cu ulei (sau unt dacă nu postești)

1 cățel de usturoi

100 g pesmet

50 g alune crude

1 lingură cu semințe de susan

1 lingură cu semințe de floare-soarelui

Pătrunjel verde

Ulei pentru uns

Sare

Piper

 

Peşte spadă cu salsa exotică

Foarte usor de pregatit, dar rafinat si gustos, pregateste pentru un pranz sau o cina in familie reteta de fileuri de peste in crusta de seminte.
Numar de portii
4

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro