Home » Deserturi & băuturi » Cornuri cu nucă și ciocolată

Cornuri cu nucă și ciocolată

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 219 vizualizari 2 minute timp estimat

1. Pentru aluat, amestecă făina cu untul, borșul și un praf de sare. Frământă puțin și lasă-l vreo oră să-și tragă sufletul.

2. Pentru umplutură, dă nuca prin mașina de tocat, apoi adaugă zahărul (din care oprești două linguri) și cacaua cernută.

3. Întinde aluatul pe masa de lucru și taie triunghiuri potrivit de mari. Unge pe toată suprafața cu umplutură de nucă, presară ciocolata și rulează.

4. Așază-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Bate oul cu o lingură cu apă și unge aceste cornuri. Amestecă o linguriță cu scorțișoară cu zahărul păstrat și presară pe cornuri.

5. Dă la cuptor 20-25 de minute și lasă cornurile cu nuca si ciocolata să se răcească pe un grătar.

 

Cornuri cu gem

Poza principala

cornuri_cu_nuca_si_ciocolata_mica.jpg

400 g făină

200 g unt

200 ml borş

300 g nucă

50 g cacao

100 g zahăr

100 g ciocolată rasă

scorţişoară

1 ou

sare

 

Cornuleţe de post

Am vrut cornuri cu nuca. Apoi cu ciocolata. Dar pentru ca nu ne-am hotarat, am pregatit cornuri cu nuca si ciocolata.
Numar de portii
8

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro