Festinul de Crăciun te-a făcut să nu mai vrei să vezi nimic de mâncare, dar parcă tot ai vrea… „ceva buuun!” Îți propunem un cocktail non-alcoolic cu fructe de pădure proaspete, perfect pentru a fi savurat pe canapea, la o șuetă cu prietenii sau doar pentru a-ți potoli pofta de dulce. O băutură ca un desert, delicios și răcoritor.
1. Încălzește cuptorul la 225 de grade Celsius.
2. Taie fructele de pădure in jumătăți și amestecă-le cu zahăr brun.
3. Împarte apoi fructele în patru pahare, având grijă să lași spațiu pentru straturile următoare.
4. Bate albușurile cu un praf de sare, adăugând zahăr treptat, până obții o spumă fermă.
5. Pune înghețata deasupra fructelor și apoi un strat gros din albușul bătut. Pune cocktail-ul la cuptor până ce bezeaua devine maronie, timp de 3-7 minute.
INGREDIENTE: |
|