Home » Deserturi & băuturi » Cocktail de fructe de pădure cu bezea

Cocktail de fructe de pădure cu bezea

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 146 vizualizari 1 minute timp estimat

Festinul de Crăciun te-a făcut să nu mai vrei să vezi nimic de mâncare, dar parcă tot ai vrea… „ceva buuun!” Îți propunem un cocktail non-alcoolic cu fructe de pădure proaspete, perfect pentru a fi savurat pe canapea, la o șuetă cu prietenii sau doar pentru a-ți potoli pofta de dulce. O băutură ca un desert, delicios și răcoritor.

1. Încălzește cuptorul la 225 de grade Celsius.

2. Taie fructele de pădure in jumătăți și amestecă-le cu zahăr brun.

3. Împarte apoi fructele în patru pahare, având grijă să lași spațiu pentru straturile următoare.

4. Bate albușurile cu un praf de sare, adăugând zahăr treptat, până obții o spumă fermă.

5.  Pune înghețata deasupra fructelor și apoi un strat gros din albușul bătut. Pune cocktail-ul la cuptor până ce bezeaua devine maronie, timp de 3-7 minute.

INGREDIENTE:
  • 500g de fructe de pădure amestecate (căpșune, afine, zmeură)
  • 50g zahăr
  • 400g înghețată de vanilie
  • 2 albușuri
  • 50g de zahăr
Număr de porții
4

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro