Carnea de porc este gustoasă, versatilă, cu texturi diferite în funcție de tipul acesteia. …
Categorie:
Blog
-
- Blog
12 idei de creme pentru tort și 10 sfaturi
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 39 minute timp estimatAm adunat cele mai bune 12 idei de creme pentru tort, rețete simple, pe …
- Blog
Miso, pasta de soia fermentată. Ce este și cum o folosești
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 10 minute timp estimatMiso, pasta de soia fermentată, este un ingredient esențial în bucătăria japoneză. Este considerat …
-
Îți va fi de folos să afli câteva detalii despre cum se marinează carnea …
- Blog
Cum se gătește orezul ca să fie perfect
Autor: Echipa eCuisineAutor: Echipa eCuisine 12 minute timp estimatÎți spunem tot ceea ce trebuie să știi despre cum se gătește orezul ca …
- Blog
Cum se prepară cozonacul fără frământare. Sfaturi și trucuri
Autor: Otilia IgnatAutor: Otilia Ignat 8 minute timp estimatExistă ideea că un cozonac pufos este un preparat laborios și complicat. Din fericire, …
- Blog
Sfaturi de la Jamie Oliver pentru a cumpăra pește proaspăt
Autor: Diana ColcerAutor: Diana Colcer 5 minute timp estimatAlegerea unui pește nu este doar o decizie pe care o iei în funcție …
- Blog
Cum se curăță frigiderul. Care sunt pașii corecți și eficienți
Autor: Diana ColcerAutor: Diana Colcer 3 minute timp estimatTocmai pentru știm că nu este neapărat o plăcere, îți spunem care sunt pașii …
- Blog
Avocado, fructul-medicament. Ce nutrienți și beneficii are?
Autor: Diana ColcerAutor: Diana Colcer 6 minute timp estimatFructul de avocado este gustos, hrănitor și te ajută să combați o mulțime de …
- Blog
10 fructe și legume cu un conținut mare de vitamina C
Autor: Diana ColcerAutor: Diana Colcer 4 minute timp estimatDe la prevenirea răcelii şi a gripei până la consolidarea oaselor şi îmbunătăţirea funcţionării …