Un aperitiv delicios! Rețetă pentru 3 porții. O prepari în doar 30 de minute.
INGREDIENTE
3 ardei grași mari sau gogoșari
100 g brânză
100 g salam sau șuncă
50 g măsline
3 ouă
2 linguri ulei
1 lingură margarină pentru tavă,
Câteva fire de pătrunjel verde pentru decor
Sare
Piper
MOD DE PREPARARE
- Speli ardeii sau gogoșarii și îi cureți cu grijă de cotoare și semințe. Păstrezi 3-4 măsline pentru decor, iar restul le cureți de sâmburi.
- Tai cubulețe brânza, salamul și măslinele. Umpli ¾ din volumul fiecărui gogoșar cu acest amestec, pui câte 1 linguriță de ulei, iar deasupra torni conținutul unui ou întreg.
- Presari sare și piper pe fiecare ardei, îi pui într-un vas termorezistent uns cu margarină și îi dai la cuptor până se coace oul. Decorezi ardeii cu câte o măslină și frunze de pătrunjel verde. Îi servești ca aperitiv.
Găsești mai multe rețete de mâncăruri delicioase în revista #Practic în Bucătărie!
O poți procura fie din magazinele din presă, fie online de pe publisol.ro, în ediție digitală sau ediție tipărită.
Sursă foto: arhiva #Practic în Bucătărie, 123rf.com