Home » Deserturi & băuturi » Prăjitură cu cacao și banane

Prăjitură cu cacao și banane

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 13 vizualizari 2 minute timp estimat

Prepară un desert inedit pentru familia ta sau pentru invitați! Rețeta este pentru 16 porții  și gata în 30 de minute.

INGREDIENTE

3-4 banane
3 ouă
1 cană apă minerală
125 g margarină
4-5 linguri făină
3 linguri cacao
2-3 linguri nucă măcinată
1 praf de copt
1 pachet zahăr vanilinat
1 esență de rom
1 ciocolată cu 80% unt de cacao pentru glazură
1 pachet decorațiuni din zahăr
4-6 batoane de napolitane

MOD DE PREPARARE

1. Într-un vas pasezi bananele. Separt bați ouăle, sfărâmi napolitanele. Adaugi peste banane ouăle, apoi pe rând celelalte ingrediente. Obții o compoziție destul de moale, pe care o coci în tavă cam 20 de minute, verifici cu scobitoarea.

2. Când este gata, dar caldă încă, torni deasupra ciocolata topită, pe care o întinzi uniform cu un cuțit, o lingură sau o spatulă de silicon. Decorezi cu ornamentele de zahăr după gust.

Găsești mai multe rețete de mâncăruri și de deserturi delicioase în revista #Practic în Bucătărie!
O poți procura fie din magazinele din presă, fie online de pe publisol.ro, în ediție digitală sau ediție tipărită.

 

Sursă foto: arhiva #Practic în Bucătărie, 123rf.com

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro