Home » Aperitive, salate, sosuri » Marinadă indiană de iaurt

Marinadă indiană de iaurt

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 211 vizualizari 1 minute timp estimat

Secretul unei fripturi de pui gustoase poate fi această marinadă indiană de iaurt.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 linguriță semințe de coriandru
  • 1 linguriță semințe de fenicul
  • 2 lingurițe semințe de muștar
  • 2 păstăi cardamom verde
  • 6 căței de usturoi
  • 2 lingurițe sare grunjoasă
  • coaja rasă fin și zeama de la 2 limete
  • 4 ardei iuți proaspeți (tocați)
  • 1 ceapă albă medie, tocată
  • jumătate de cană de iaurt

Modalitate de preparare:

  1. Prăjiți semințele de coriandru cu fenicul, muștar și cardamom, într-o tigaie uscată, pe foc mediu, până se înegresc ușor și încep să emane parfum. (1 1/2 minute)
  2. Măcinați-le într-o pudră fină cu o râșniță de mirodenii, apoi transferați-le într-un blender cu restul ingredientelor.
  3. Pulsați blenderul până obțineți o pastă omogenă.
  4. Cantitatea obținută ajunge pentru aproximativ 500 de grame de carne.
  5. Restul de marinadă indiană se poate păstra la frigider timp de 3 zile.

Credit Foto: 123RF

 

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro