Home » Supe și ciorbe » Supă cu mazăre, dovlecel și pesto

Supă cu mazăre, dovlecel și pesto

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 220 vizualizari 1 minute timp estimat

Bucură-te de o supă caldă și bogată în vitamine pentru un prânz complet și nutritiv.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 4

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei măsline
  • 1 cățel de usturoi, feliat
  • 500 d dovlecei, tăiați cuburi
  • 200 g mazăre
  • 400 g fasole la conservă (scursă și clătită)
  • 1 l stoc legume
  • 2 linguri sos pesto

Modalitate de preparare:

  1. Se încălzește uleiul într-o cratiță mare.
  2. Gătiți usturoiul timp de câteva secunde, apoi adăugați dovleceii și lăsați să fiarbă timp de 3 minute, până când încep să se înmoaie.
  3. Se adaugă mazărea și fasolea cannellini, se toarnă stocul fierbinte și se fierbe timp de încă 3 min.
  4. Se amestecă pesto prin supă cu unele condimente după gust, apoi se repartizează supa în boluri și se servește cu pâine prăjită.

Credit Foto: 123RF

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro