Home » Vegetarian & vegan » Tocăniță de ciuperci cu legume

Tocăniță de ciuperci cu legume

Autor: Echipa eCuisine
0 comentariu 502 vizualizari 2 minute timp estimat

1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Adaugă țelina și morcovul ras. Presară un praf de sare și lasă să se înăbușe. 

2.Adaugă foile de dafin, ciupercile feliate și mazărea scursă. Pune făina dizolvată în puțină apă și lasă pe foc până ce se pătrund toate legumele. 

3.La final, pune roșiile decojite și zdrobite și vinul. Potrivește gustul de sare și bagă tocanita de ciuperci cu legume la cuptor 15-20 de minute. 

4.Înainte de servire, aromatizează tocanita de ciuperci cu verdeața tocată fin.

 

Rețete de post

Poza principala

tocanita_mica.jpg

1 kg ciuperci

1 cutie cu mazăre

1 ceapa

1/2 ţelina

4 roşii

1 morcov

100 ml vin

1 linguriță cu făină

2 foi de dafin

1 pătrunjel

ulei

sare

 

Dezlegare la peşte în Postul Crăciunului. 5 idei de reţete

Spornica si usor de pregatit, tocanita de ciuperci cu legume este un pranz gustos in Postul Craciunului.
Numar de portii
6

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro