Home » Aperitive, salate, sosuri » Tarte aperitiv cu legume

Tarte aperitiv cu legume

Autor: Diana Colcer
0 comentariu 258 vizualizari 1 minute timp estimat

Daca nu stiti ce aperitiv sa pregatiti anul acesta pentru cina de Sfântul Valentin, iată o idee. Acest tarte aperitiv pot fi servite alături de un vin alb demi-sec sau demi-dulce și sunt atât de sățioase încât puteți trece direct la desert.

INGREDIENTE

  • 400 g aluat, dezghetat
    50 ml sos pesto
    200 g branza halloumi, taiata fasii
    150 g rosii cherry, taiate pe jumatate
    sare si piper negru proaspat macinat
    busuioc pentru decor

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Desfaceti aluatul usor pe o suprafata tapetata cu faina si taiati 6 inimioare, folosind o forma speciala sau cu un cutit. Aranjati inimioarele pe o tava unsa cu unt si intindeti putin pesto pe fiecare. Impartiti rosiile si branza pe inimioarele de aluat si asezonati cu sare si piper. Coaceti pentru 20 de minute sau pana cand sunt gata. Garnisiti cu busuioc si serviti cu salata verde.

Lasa-ne un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dumneavoastră de către acest site web.

Articole similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accepta Mai multe

Politica de cookies

Noile editii ale revistelor sunt aici!

Descopera cele mai recente articole si grabeste-te sa fi printre primii cititori. Nu rata noutatile si informatiile exclusiviste.

atile si informațiile exclusiviste.

Revista poate fi achizitionata de la distribuitorii de presa sau online de pe siteul www.publisol.ro